Kral bu taraftar seni çok özleyecek…

hakan şükür

 

Ve birçok kişinin iple çektiği an geldi,kral bu akşam galatasaray la ipleri koparma noktasına gelmiş. ama bu taraftar onu ne kadar özleyecek? tabi ki mekanlar kalıcı kişiler gelip geçiçidir ama Hakan Şükür ‘ün yerini yada ismini kimse alamayacak.

Biz son 5yıldır onun futbolunu bıraktık,onun inançlarına taktık kafayı. Onun türk futbolu için attığın gollerin önemi yoktu.O cemaatçiydi di mi. Ama ona bu ithamlarda bulunanlar müslüman değilmiydi?Bana sahaya haç çıkarmadan çıkan tek bir yıldız söyleyin,o gözünüze batmaz ama hakan şükür batar.Aslında size batan başka şey ya neyse. Bide hakan’a kendin için oynuyorsun diye bazı resimler yapmışlar ve bunu her yerde yayınlamışlar acep bunu yapanlar zerre kadar futboldan anlıyormussmu sormak lazım.

Neyse sağlık olsun.

Umuyoruz ki kral hakkıyla ve hayırlısıyla en doğru kararı verecektir.

Ben kendi adıma eğer cimbomu bırakıyorsa futblu da bırakmasından yanayım ama yine o oynamak isterse boynumuzu eğer onu kral olduğu için sevmeye devam ederiz.

Yolun açık olsun kral.

unutma marşlar her daim seni söyleyecek…

ALEMİN KRALI GELİYOR GELİYOR GELİYOR…

Benzer Yazı Yok

Erdal Erdoğdu

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde halkla ilişkiler ve reklamcılık eğitimi alırken kendimi sosyal medya denen sektörün içinde buldum. İzmir Blog Yazarlarını örgütledim, Likemind İzmir’i organize ettim, şu anda bir yandan Siyaset Bilimi üzerine yüksek lisans yaparken diğer yandan Zarakol Digital kadrosunun ilk 11’i içerisinde yer alıyorum. 2007’den beri erdalerdogdu.com ‘u yazıyor ve içimde bir reklamcı, bir PR'cı, bir pazarlamacı, bunları SM'ya uyarlayan bir iletişimci taşıyorum.
Bookmark the permalink.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>