Bir dikey geçis sınavı ardından…

13 temmuz 2008 tarihi itibarı ile 2008 dikey geçis sınavı (dgs) nı olmuş bulunmaktayız. Daha önce bu yaşıma kadar olduğum sınavların beni yorduğuyla ile ilgili bir yazı yazmıştım.  Bunun haricinde bu sayfada ki başlıklardan birinde de dgs ile ilgili birşeyler yazmıştım. Neyse artık girdik, çıktık, hakkımızda hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor şuanda aklıma. Aslında bu benim dikey geçis sınavına ikinci girişimdi, geçen sene izmir ekonomi üniversitesine yerleşmitim, bu sene tekrardan belki daha iyi bir yer olur diye girme kararı almıştım. Sınava son 15gün kala az biraz çalışmaya çalıştım, artık ne kadar olduysa.

dgs

Ben sınava evde kendi başıma hazırlanmaya çalıştım, bunun içinde güvender (konu anlatımlı), tasarı soru bankası ve selim kitapevi yayınlarının hazırladığı dgs kitaplarında azda olsa yararlanmaya çalıştım. Tasarı ve güvender zaten soru kitapçılığı yönünde gerçekten çok başarılılar. Neyse lafı çok uzatmak istemiyorum. Artık sonucunda göreceğiz bakalım hakkımızda hayırlı olan neymiş.

Benzer Yazılar:

  1. DGS SONUÇLARI–DİKEY GEÇİŞ SINAVI AÇIKLANDI
  2. 1 mayıs’ın ardından

Erdal Erdoğdu

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde halkla ilişkiler ve reklamcılık eğitimi alırken kendimi sosyal medya denen sektörün içinde buldum. İzmir Blog Yazarlarını örgütledim, Likemind İzmir’i organize ettim, şu anda bir yandan Siyaset Bilimi üzerine yüksek lisans yaparken diğer yandan Zarakol Digital kadrosunun ilk 11’i içerisinde yer alıyorum. 2007’den beri erdalerdogdu.com ‘u yazıyor ve içimde bir reklamcı, bir PR'cı, bir pazarlamacı, bunları SM'ya uyarlayan bir iletişimci taşıyorum.
Tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>