Erdal ErdoÄŸdu » Blog Archive » İnsanın kendi evi…

 

İnsanın kendi evi…

ev  

İnsanın kendi evi gibisi yok canım.Biliyorsunuz ben üniversite öğrencisiyim ve yılın büyük bir bölümünü yurt köşelerinde evimden uzakta geçiriyorum.Buna karşın yazında tatil gibi atraksiyonlara girince evden yine uzak kalıyoruz.Ya ben cok evcil biriyim (ki tatilerde gittiğimiz çoğu yer apart tarzdadır) ya evimin sıcaklığını başka yerde bulamıyorum ya yaşadığım yeri çok seviyorum. Bir hafta boyunca yanımda annem babam kardeşlerim vardı ama yatağım ve yastığım yoktu,sırf bu yüzden 1haftadır rahat bir uyku göremedim.

Acep nedendir ki bu?

 

10 Comments

  1. hehe doÄŸru ya aynen öle valla insan kendi evinde valla istediÄŸi gibi oluyo ve istedÄŸini yapıyo.. solduÄŸun alıştığın hava bile fark ediyo… :)

  2. Zeynep ÇELİK

    biraz memnuniyet gerek bazen:):):)

  3. zeynep hep bi iğneleme ,bu şekilde varmak istediğin yeri öğrenebilirmiyim acep :)

  4. biÅŸey beÄŸenmiyosun demek ki öyle diyo iÅŸteee :D müşkülpesent seni… ÅŸaka bi yana aÄŸrıların nedeniyle olabilir mi ya da evdekiler ortopediktir yine ya da orotpedik deÄŸildir ama sen öyle bir alışmışsındır ki bir ÅŸekle sokuyorsundur ortopedik gibi rahat oluyordur filan ^-^ Misaller çoÄŸaltılabilir yani.. Ben temiz konforlu neresi olursa evim gibi rahat ederim valla benim için no problem yeter ki rahat olsun

  5. en çok da geçen sene yurtta kaldığım sürede anladım evimin ,ailemin kıymetini…o sıcaklık,o huzur baÅŸka hiç bi yerde yok ya …

  6. gizli hanımefendi, yani diyorsun ki hertürlü,her ÅŸekilde suçlu olan benim..vay be ,ben ölese gittiÄŸim yerlerde ki yataklardan ve yastıklardan gidip özür dileyeyi,helallik isteyeyim…sende mutlu ol.. :)

    @seinep yurt murt deme bana…cinlerim tepeme cıkıyor… ama o sohbet dolu gecelerin yeri her daim ayrıdır :)

  7. Zeynep Çelik

    sevdiğimizden uğraşıyoruz sadece cnm:):)

  8. abi yapma tatilde nerdeyse şezlonkta uyuyacaktın ne yastığından bahsedion ŞAKA bi yana harbiden haklısın abi insanın ewi başka ya bnde tatile ilk geldiim günlerde zorluk çektim insanın yastığı gibisi yok walla:D

  9. evet ya sevdiğimizden uğraşıyoruz ne kızıyosun alla alla :D gerçi benimki birazcık ayı yavrusunu severken öldürürmüş cinsi oluyo ama idare et kardeş :))

  10. hıh size işte, bakın safa da benimle aynı yerde ve aynı ortamlarda yaşadı.. bana inanmıyorsanız ona inanın canım :)

Leave a comment